Festivalshirts van SuperFout.

Met de festivalshirts van Superfout maak je elke festival outfit compleet! Hieronder alvast een selectie.

24.99
24.99
24.99

Festivalshirts exclusief bij Superfout

Elk jaar is het weer raak, jij gaat naar de aller leukste festivals, en daar moet natuurlijk een leuke festival outfit bij! Wat doe je alleen als je niet in het zelfde shirt wil lopen als alle andere festivalgangers? En wat als je een shirt zoekt waar mensen je complimentjes op geven? Dan ga ja op zoek naar de festivalshirts van Superfout natuurlijk! De feestkleding van Superfout is zoals de naam al zegt lekker fout, maar behalve dat onze festival kleding fout is, is het ook nog eens uniek! Nergens anders in Nederland kan je deze geweldige foute shirts kopen. De kans is dus héél klein dat jij iemand tegenkomt die het zelfde shirt als jou aanheeft op het feest. Jij kan je er dus zeker van maken dat jij een zeer exclusieve festival outfit kan scoren dit jaar!

24.99
24.99

Kattenshirts

Voor al onze festivalshirts hebben wij vershillende thema’s. Er is echter één thema wat regelmatigvoorkomt. Foute shirts met katten! Deze ‘kattenshirt’s zijn al jaar en dag een favoriet van onze klanten, wij zorgen er dan ook voor om elk jaar weer een flinke lading nieuwe modellen voor jullie te maken. Hierboven hebben wij alvast vier hele bekende modellen voor je klaargezet.

24.99
24.99
Out of stock
24.99

Festivalshirts met een glimlach

Met de foute kleding van Superfout zullen wij er alles aan doen in onze macht om bij jou een glimlach op je gezicht te tonen. Wij hebben dan ook geprobeerd de meest vrolijke en grappigste prints te maken op onze t-shirts en foute truien. Wij bieden shirts aan waarbij het lijkt of je half naakt bent of met een halfnaakte prince. Zelfs wereldleiders zoals Jim Jong Un en dinosaurussen zijn niet veilig voor onze creatieve designers. Alles is mogelijk bij Superfout!

De vrolijkste shirtsBekijk alle festivalshirts

Groepskorting

Natuurlijk begrijpen wij heel goed dat jij het liefst met al jouw vrienden in een toffe festival outfit loopt! Nu wil het geluk dat wij bij Superfout ook aan groepskorting doen! Hoe gaat dit in zijn werk? Simpel! Je hoeft het alleen maar even te vragen! Als je een mailtje stuurt naar info@superfout.com of rechts onderin in de chat even aangeeft welk model je graag wil hebben, en de maten van de festivalshirts dan zorgen wij dat er binnen 24uur een mooie offerte voor je is gemaakt met de beste prijs die wij je op dat moment kunnen aanbieden. Is dat even snel verdiend?

Maatwerk

Het kan altijd zo zijn dat je graag een nóg exclusiever shirt wilt dan Superfout op dit moment al aanbied. Of wie weet gaat je maat wel over 2 maanden trouwen en heb je een zieke bachelorparty geplanned waarbij iedereen een shirt aan wil hebben met de vrijgezel zijn/haar gezicht.. Geen probleem! Wij nemen ook maatwerk aan! Wat houdt dit in? Heel simpel: jij geeft ons de foto die je graag op een shirt of trui wilt hebben, wij kijken of het mogelijk is en vervolgens laten wij deze voor je maken door onze leverancier. De levertijd voor dit exclusieve maatwerk bedraagt ongeveer een maand.

Hoe kan je het maatwerk aanvragen? Stuur even een mailtje naar Info@superfout.com of spreek ons aan via de chat, en wij gaan kijken wat we voor je kunnen betekenen.