Frequently Asked Questions

Hieronder staat een overzicht van de meest gestelde vragen aan ons. Heb je een vraag, en staat deze er niet tussen? Stuur ons gerust een mailtje via het formulier hiernaast en wij zullen z.s.m. een antwoord geven.

Wat zijn de verzendkosten bij Superfout?

Bij Superfout verzenden wij jouw pakket gratis binnen Nederland. Woon je in België dan versturen wij jouw pakket voor €2.99 verzendkosten. Bestel je echter boven de €75 dan komt jouw bestelling gratis naar je toe!

Op welke manieren kan ik betalen?

Om voor jou het betalen zo makkelijk mogelijk te maken hebben bieden wij vrijwel elke manier van betalen aan. Zo kan je bij ons betalen met: Ideal, Afterpay, Paypal, Creditcard, Bancontact, Sofort en als de voorkeur er naar uit gaat kan er ook betaald worden door middel van een vooraf overgemaakte betaling.

Hoe lang duurt de verzending bij Superfout?

Bij Superfout hebben wij alle producten op de website op voorraad (tenzij anders aangegeven.) Wij richten er op om alle bestellingen dan ook binnen 24 uur te verzenden. Let wel op dat wij voor de verzending afhankelijk zijn van PostNL.

Het kan dus zo zijn dat uw bestelling een dagje vertraging heeft als het druk is bij PostNL. Mocht je rond de feestdagen een leuk cadeautje zoeken in de vorm van foute kersttrui of shirt, dan raden wij aan om deze bijtijds te bestellen.

Mocht je vragen hebben over onze levertijd, vul dan gerust het contact formulier in.

Ik wil mijn bestelling retourneren.

Het kan natuurlijk altijd zijn het product wat je gekocht hebt niet bevalt. Retourneren is dan ook geen probleem.

Bij Superfout kan je altijd binnen 14 dagen jouw bestelling retourneren, indien deze aan onze onderstaande retour voorwaarden voldoet:

– De kleding is niet gedragen en/of gewassen.(Kleding passen mag natuurlijk wel.)
Vanuit een hygiënisch oogpunt zijn wij genoodzaakt retouren van kleding welke gedragen is te weigeren bij inname. Zodra jouw retour geweigerd wordt stellen wij jou hiervan per e-mail op de hoogte. De zending zal dan aan jou retour worden gestuurd na het voldoen van de verzendkosten van deze verzending.

Let er dan ook goed op dat kleding die retour gestuurd wordt geen: voedselvlekken, make-up vlekken, lichaamsgeuren of sigarettengeuren aanwezig zijn.
Natuurlijk mag je het shirt even passen, maar als wij bij retour constateren dat er bijv een penetrante zweetgeur aan zit, dan zal deze geweigerd worden.

Onze overige retoursvoorwaarden zijn:
– Er is niet geprobeerd een gebrek te herstellen. Indien er een kledingstuk is met een gebrek hieraan (Bijv. een gaatje) stel ons dan eerst op de hoogte, en probeer dit niet zelf te repareren.
– Producten die speciaal voor u gemaakt of besteld zijn (maatwerk) kunnen niet geretourneerd worden.
– Bijou en lingerie kan uit hygiënisch oogpunt niet geretourneerd worden.
– De originele kaartjes en labels zijn nog bevestigd aan het artikel. (indien aanwezig)
– Het artikel zit in de originele verpakking.
– Het verzendrisico en de kosten van het retourneren zijn voor de koper (Dit is in veel gevallen tussen de €3 en €6). Superfout raadt de klant aan om het retour zenden van een artikel indien nodig via aangetekende post te doen.
– Onvoldoende of niet gefrankeerde retourzendingen worden door ons niet aangenomen.
– Indien niet aan onze ruil- en retourvoorwaarden is voldaan dan behouden wij ons het recht voor om zendingen aan u terug te sturen en u de verzendkosten in rekening te brengen. Er zijn een paar producten bij ons die niet geretourneerd kunnen worden.

Om jouw retour zo snel mogelijk te kunnen verwerken willen we wel vragen of je ten alle tijden het retourformulier bij de retour kunt voegen. Download hier het retourformulier!

Ik heb mijn onder nog niet ontvangen.

Heb je vragen over jouw order bij Superfout, neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier.

Groepskorting

Natuurlijk is het mogelijk bij Superfout om groepskorting te krijgen. Vul hiernaast even het formulier in met de modellen, de aantallen en de maten die je wilt bestellen en wij zorgen er voor dat er binnen 24uur een mooie aanbieding in je inbox staat.

Let wel op, wij geven pas groepskorting vanaf 7 stuk.

Neem contact met ons op